EuroShop 2020 - Elecs Group Holding

EuroShop 2020

Вижте новото лице на търговията на дребно с DIGI на изложението EuroShop 2020!

DIGI участва на EuroShop 2020! Събитието ще се проведе в Дюселдорф, Германия, 16 – 20 февруари (зала 6 щанд F03).

DIGI ще покаже няколко  решения на EuroShop 2020, разделени в четири различни зони: Съпътстващи еко решения, везни и ESL ( електронни етикети), решения за бек офис и мобилни решения за чекаут (касова зона).

Зона 1: Решения за устойчиво развитие

Заинтригувайте клиентите си от рециклирането!

Реверсивният вендинг автомат на DIGI „Скуош на бутилки“ намалява обема на събраните пластмасови бутилки. Това е първото представяне в Европа, но машината вече се използва в магазините в Япония, за да насърчи участието на клиентите в процеса на рециклиране. Компактният дизайн е идеален за по-малки магазини.

Везни - първата ви стъпка към „нулеви отпадъци

Еко-съзнателните купувачи обичат зоните за самообслужване, но вашата ефективна ли е? E.Sense (електронна чувствителност) решението на DIGI осигурява точност и допринася за намаляване на опаковките. Дизайнът е идеален за по-малки магазини.

Забравете за загубите от отпадъци (развалени хранителни стоки) с решението Pack on Time ( Опаковай навреме)

Pack on Time е важно решение за оптимизиране на опаковането в самия магазин. То позволява в реално време да се следят продадените в магазина опаковки ( хранителни стоки) , така че да подготвяте само толкова, колкото са  необходими и по този начин да предотвратите загубите на хранителни продукти (заради изтекъл срок на годност) и загубата на клиенти.

Linerless ( непрекъснатите ) етикети намаляват хартиените отпадъци и емисиите на CO2.

Страхотни етикети – без подложен слой. Това надеждно решение елиминира отпадъците и празното бяло пространство на етикета, което го прави едновременно икономично и екологично.

Зона 2: Везни и ESLs (електронни етикети)

Серията SM-6000 притежава разнообразни функционалности като: Smart Count – за автоматично отчитане на количеството на артикула. На EuroShop ще видите везната за самообслужване SM-6000SSR (за първи път на изложение в Европа), SM-6000, както и глобалния дебют на SM-6000DP с двоен принтер.

Зона 3: Решения за бек офиси

Ще бъде изложена пълната гама от вече доказани технологични решения на DIGI: опаковъчни машини от серията AW за теглене, опаковане и етикитиране; бандинг машината RGW-560II, която позволява печат (по желание) на етикет върху лентата - ефективно решение, което подобрява външния вид на продукта, като същевременно поддържа опаковката сигурна. На изложението ще бъде представена и нашата фирма -Елекс Груп Холдинг ЕООД, в качеството си на партньор на DIGI, който произвежда и предлага на пазара в Европа консуматив за бандинг машините RGW – фолио за печат BOPP (биаксиален полипропилен) на ролки.

Зона 4: Мобилни решения за касова зона(чекаут)

Системата за мобилен чекаут DIGI Shop & Go е уникално решение, което съчетава силните страни на DIGI като водещ доставчик на търговски везни, POS системи и ESL (електронни етикети). Shop & Go може просто да бъде добавен към съществуваща POS / бек офис система и не изисква сложна интеграция.