DIGI на EuroCIS - 19-21 февруари 2019 г. - Elecs Group Holding

DIGI на EuroCIS – 19-21 февруари 2019 г.

Имаме удоволствието да информираме, че нашият партньор DIGI ще бъде изложител на търговския панаир за търговия на дребно, EuroCIS. Събитието ще се проведе на 19-21 февруари 2019 г. в Дюселдорф, Германия. DIGI ще представи редица нови продукти, включително вълнуващия нов DIGI Shop & GO.

Посетителите могат да видят следното:

DIGI Shop & Go

EuroCIS е вашият шанс да хвърлите предварителен преглед на това решение преди официалния му старт! Това ново, иновативно решение позволява на купувачите да използват собствените си смартфони, за да сканират продукти в магазина, да ги добавят в кошницата си и да заплащат чрез устройство за самостоятелно плащане. То също така работи за стоки без баркод, като например продавани по тегло пресни продукти (плодове, зеленчуци, месо). Решението може да се използва със съществуващи POS системи. То дава на купувачите удобство при пазаруването, като ги освобождава от неприятното чакaне на опашка пред касите за плащане.

Оборудване, свързано с опаковане

• Нов продукт! AW-5600AT II POP BP с автоматично подаване. Тази машина отговаря на изискванията за висока продуктивност, с възможността си да поставя на всяка тарелка по три етикета едновременно. Уникалните функции  Auto-Tray sizing (автоматично разпознаване на размера на тарелките)  и Super-Stretch (супер разтягане), които DIGI предлага повишават ефективността при работа с различни видове артикули.

• Нов продукт! RGW-560II. RGW-560II е нова концепция банд(лентова) машина, която предлага сигурна опаковка, не скрива опакования продукт (под етикета), като същевременно предлага нужната информация за състав, тегло, цена. Гъвкавата лента за продукти елиминира необходимостта от етикети, позволявайки по-добър дизайн на опаковката, привлекателен за клиентите.

• Ново решение! Опаковай навреме. Новото решение на DIGI, Pack on Time, помага да се намалят загубите от пропуснати продажби, загубите  от преоценка и загубите от отстъпки в случаите на предварително опаковане на пресни продукти в търговските обекти , както и да се реализира печалба чрез свързване на POS и машините от серия 5600 .

AW-5600 FXII. Фокусирайки се върху гъвкавостта, AW-5600FXII може да опакова с или без тарелки и да намали драстично нуждата от ръчни операции за опаковане, които отнемат много време.

DPS-5600 II. С увеличен капацитет на паметта и процесора, където се съдържа цялата необходима информация за печат, тази машина прави етикетирането възможно най-лесно.

ESL

Новите и усъвършенствани  ESL се предлагат с вградени: LED и NFC функция. Те се предлагат с персонализирани цветови рамки. Всички размери на InfoTag могат да се поместят в една унифицирана релса.

ВЕЗНИ

• SM-6000 серия са PC базирани везни. Тя включва разнообразие от варианти на везни, които да отговарят клиентските изисквания. Например новата и подобрена везна за самообслужване с функция за интелигентно броене, която брои продуктите при поставянето им на везната. Предлага се и нов вариант, достъпен за хора в инвалидни колички.

• RM-5800. Новата версия на тази везна включва един нормален принтер за етикети в допълнение към принтера за етикети без подложен слой (непрекъснати етикети). Тази везна отговаря на нуждите на потребителите, които трябва да отпечатват както  обикновени, така и непрекъснати етикети.

Ще се радваме да се видим на EuroCIS! (Зала 10 / А 22)