3 нови технологии в 1 продукт: Как DIGI промени правилата на обслужването в търговията на дребно - Elecs Group Holding

3 нови технологии в 1 продукт: Как DIGI промени правилата на обслужването в търговията на дребно

Официално представена на пазара през 2018 година PC базираната везна SM-6000 на бранда DIGI e носител на 3 нови технологии:

  • Hi-touch PLU system
  • SpeedID
  • Linerless Labeling

Обичайно собствениците на бизнес в сферата на търговията на дребно с хранителни стоки ни питат:

Защо ни е всичко това? Нали традиционните кантари вършат същата работа?

Не е ли прекалено сложно за персонала?

Ние отговаряме:

Защото всичко се развива и върви напред. Да, може да продължите да ползвате традиционни електронни везни, но това ще ви струва все по-скъпо, ако измерите загубите, които понасяте от:

  • кражби от вашите служители;
  • от грешно въведени PLU кодове;
  • от загуба на време и по-малкия брой обслужени клиенти, поради бавно обслужване.
  • PC базираната везна модел SM-6000 не само има елегантна визия, но е изключително лесна за обслужване, защото има капацитивен тъч екран и работата с нея наподобява ползването на смартфон. Тя е първата везна от семейството на DIGI с вертикално разположен 8’ дисплей, който позволява по-добра видимост между клиента и обслужващия го

Hi Touch PLU система с интегрирана информация за цена

Извикването на PLU кодовете на стоките на екрана на везната става с докосване на електронния етикет, без предварително програмирани PRESET бутони и без да е необходимо операторът да въвежда дълги цифрови кодове. Елиминирана е възможността от въвеждане на грешен код! Спестено е време на клиента, и на персонала. Работа без стрес!

SpeedID

SpeedID са малки устройства за комуникация, които работещите на щанда носят на униформите си и правят възможно автоматичното разпознаване на служителя от везната, без да е необходимо логване в системата с парола или ползване на бутон на служителя.

Linerless Labeling

PC базираната везна SM-6000 работи само с непрекъснати (Linerless-en.)етикети, поради това може да бъде причислена към семейството на ЕКОпродуктите. Непрекъснатите етикети нямат предварително фиксиран размер за разлика от традиционните щанцовани самозалепващи термоетикети. Дължината на етикета, отпечатван от везната се определя от това колко информация съдържа той. Следващият етикет започва там, където е краят на предходния, отрязан от автоматичния нож на термопринтера. От една ролка може да отпечатате много повече на брой етикети, защото реално няма никакъв хартиен отпадък (от празни полета между отделните етикети), няма го и отпадъчния носещ хартиен слой щанцованите етикети.