Месомания 2019 - Elecs Group Holding

Месомания 2019

Уважаеми Дами и Господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашия щанд D14, зала 1, на 26тата МЕЖДУНАРОДНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ИЗЛОЖБА ЗА МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ МЕСОМАНИЯ 2019, която ще се проведе от 6ти ноември до 9ти ноември 2019 в ИНТЕР-ЕКСПО-ЦЕНТЪР, гр. София, паралелно с международните специализирани изложби СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО /Млекопреработвателна индустрия/, БУЛПЕК /Хлебопроизводство и сладкарство/, САЛОН НА ВИНОТО /Вина и спиртни напитки/, ИНТЕРФУД И ДРИНК /Хранително – вкусова промишленост/, RETAIL SHOW / Оборудване и технологии за ритейл сектор /.

Ще имате възможност да видите групиране на хардуер и софтуер в пълен пакет, както за индустриални приложения, така и за търговски приложения.

Техниката, която продаваме, има възможност да се обвързва с друга, да се управлява и успешно да удовлетворява нуждите на нашите клиенти.

Също, ще имате възможност да видите продуктите на Печатарски Комплекс „ЕЛЕКС ПРИНТ”, отличаващи се с високо качество, гарантирано от дългогодишните ни връзки със световноизвестни доставчици на суровини и материали, както и наличието на съвременни производствени технологии.

Нашите експонати имат за цел да покажат връзката между различните групи стоки, обслужващи различни процеси и управлението им от суровината до крайния продукт, вкл. претегляне, опаковане, принтиране и етикетиране, обвързани с необходимия консуматив.